Blogg

Ernæringsrådgiver som deler sunne og varierte oppskrifter og tips om kosthold 

Tacosalat

Tacosalat er en fin hverdagsvariant av standard fredagstaco. Det eneste som skiller denne salaten fra vanlig taco er mangelen på lefse eller skjell. Det gjør tacoen litt sunnere, men samtidig er den gode tacosmaken der :)

Et annet tips for litt sunnere taco er å velge karbonadedeig framfor kjøttdeig. Det ekstra mettede fettet i kjøttdeigen har de færreste godt av, og det utgjør en viktig forskjell i kostholdet å bytte den ut hvis du spiser det regelmessig.

tacosalat-ovenfra-2-for-web.jpg

Tacosalat

Her er det ingen fasit på ingrediensene, bruk det du liker i tacoen. Jeg brukte:

Hjertesalat
Ruccola
Cherrytomater
Agurk
Mais
Rødløk
Paprika
Karbonadedeig m/tacokrydder
Ost

Lettrømme
Tomatsalsa
Guacamole

Kutt opp grønnsaker, steik karbonadedeig med krydder og rasp litt ost. Guacamole smeller du enkelt sammen av most avokado, litt hakka hvitløk og en skvis sitronsaft. Vips så er middagen ferdig!

tacosalat-2-for-web.jpg

Veldig enkel og kjapplagd middag, som også er sunn, god og gir en følelse av helg midt i uka! :)