Meg

Om meg

Meg

Jeg er en matglad sørlending som nylig flyttet hjem til Lyngdal igjen etter noen år på Østlandet. Jeg har bakgrunn som kostholdsveileder/ernæringsfaglig rådgiver og er utdannet master i samfunnsernæring.

Oppskriftene jeg legger ut på revmat.no er mat som jeg liker. I mitt kosthold er god smak viktig, men også hva maten gjør med kroppen og helsa. Derfor gjelder det for meg å ha en balanse mellom det som er sunt og godt, og det som ikke er fullt så sunt men likevel så godt at det fortjener en plass!

Det var interessen for kosthold ved revmatisme som gjorde at jeg startet denne bloggen. Nå har fokuset blitt mer generelt, men de fleste av oppskriftene vil likevel være godt egnet for revmatikere. Når det kommer til kosthold ved revmatisme er det middelhavskosthold som regnes for å ha best effekt på symptomene. Et middelhavskosthold baseres på mye fisk, frukt og grønnsaker, hvitt kjøtt, bønner og linser, fullkorn, nøtter, frø og olivenolje.

 

Ved henvendelser, kontakt meg på foss.renate@gmail.com.